Salutam cu drag fanii 🙂 dupa 6 zile sunt cativa dar buni care ne urmaresc constant.

Gimnastica de dimineata, ne-am reparat bicicletele, mai ales eu, ca are vreo 10 ani si am plecat la drum, asa prin jurul nostru, dis de dimineata ca sa tragem aer tare in piept pentru toata ziua. Evident ca batrana cum e, cu tot cu reparatii, mai mult de o viteza nu avea asa ca mi-am adus aminte de copilarie cand aveam Pegas cu sa lunga care oricum nu avea viteze.

Mai greu a fost la deal, vorba aia…greu la deal cu pinionul mare dar am avut un motiv in plus sa opresc sa mai fac poze. Lilu a fost cu ochii pe rampe si trasee mai ascunse pe care sa le urmam la intoarcere. N-am mers mult, vreo ora, am dat de o poienita unde ne-am oprit ca sa exerseze Lilu niste coborari iar eu sa-mi masez …. ca de …cand iti curge apa din amortizoarele din fata nu poate fi un semn bun.

Am tras aer tare, tare in piept de-am simtit si mirosul mugurilor de brad neexplodati inca si ne-am dat dat drumul la vale, unii mai repede, altii mai incet si apoi unii mai incet si altii mai repede ca a inceput sa-mi placa 🙂

O carare mai retrasa ne-a scos intr-o mica poienita unde am facut o pauza si poze la un molid in curte, alaturi de familia lui, fara nici o suparare.

Gata, drum intins spre casa, trebuie sa lucram la montajul video si eu sa mai bifez din lista de completari pe la casa. A fost fooooarte bine, curge sangele altfel acum, abia astept sa ne revedem cu toata gasca si sa mergem cu totii.

Lilu s-a apucat de selectat poze si clipuri, teme, iar eu am finalizat dormitorul mare, varuit si finalizat patul.

Seara a venit …nu stiu cand asa ca…pauza, am facut gogosi si ne-am pregatit de film, Peaceful Warrior, un film misto si el, despre cum s-o iei de la capat cand toti iti spun ca nu mai e cazul, sa faci ce-ti place si iubesti mai mult, dar numai dupa ce arunci tot gunoiul din tine si esti gata sa accepti schimbarea, cam ca in zilele noastre, merita vazut pentru cine n-a facut-o deja. Maine e randul lui Lilu sa aleaga.

Seara frumoasa.

Bogdan.19.03.2020. In padure. #Totulvafibine

Distribuie: