E timpul sa ma tund…

Am gasit peruca asta si am probat-o, o am de la un proiect momentan in stand by, sper sa treaca nebunia inainte sa-mi creasca mie parul asa…

Acum fix o saptamana imi faceam bagajele si ceva provizii ca sa plec la Bucuresti sa-l iau pe Lilu de la aeroport. Initial a fost suparat ca-i impunem izolarea dar, dupa cum se vede acum, ii este dor de restul gastii, dar e multumit ca are timp doar cu mine.

Ce-am mai facut? Lucreaza la montajul lui cu imagini de prin zona, dimineata, apoi dupa 10 cand trece soarele peste deal si bate in geamul nostru iesim afara. Am facut niste sabii, dar nu am avut toate sculele necesare asa ca le-am trecut pe lista pentru Nicoleta. Am vrut sa mai lucrez in gradina dar l-am vazut suparat din cauza sabiilor asa ca am schimbat planul si ne-am apucat, impreuna de construit o casuta in copac.

Am strans de prin curte lemne, stalpi de pe la gard, nefolositi si gata, am pornit. Am tras cam restul zilei la proiectul asta dar cu o mica pauza, cea de pranz unde Lilu a gatit ompleta cu sunca, la 18.00 aveam prima transmisiune live de pe platforma casutei cu gasca din oras. Da! Bate wifi-ul pana acolo asa ca la vara stiu unde or sa se ascunda …mai ales ca au o cupola de verdeata si in fata un soc. Smecherie!

Seara n-am mai gatit ca-mi cadeau mainile de la cat am tras la stalpii aia, asa ca am abuzat de ultima pizza congelata din dotare. Afinata a mers si ea la suflet iar Lilu si-a deschis un compot de gutui. Ne-am bagat direct la film cu tot cu proviziile dupa noi. Ce film? Unul cu un personaj alaturi de care am crescut si care a revenit la viata in zilele noastre, Sonic. Enjoy!

Bogdan. 20.03.2020. In padure.#Totulvafibine

Distribuie: