Ieri am avut greva, adica Lilu, eu am avut treaba.

Dimineata a inceput frumos cu soare chiar, Lilu a avut ore online pana la 10, apoi a iesit din camera suparat, a venit la mine sa-mi spuna ca s-a hotarat la scoala ca saptamana viitoare, saptamana altfel intr-o viata normala, or sa faca scoala si mai au si teme. Am incercat sa-i explic ca probabil profesorii incearca sa le salveze anul, ca sa nu se repete. Am incercat calm si am terminat calm, dar n-am avut succes. Concluzia lui „Nu-i corect…adultii sunt nasoi, ne terorizeaza cu temele! S-a inchis in camera lui. Poate mai lucram la comunicare la scoala…sa transmitem altfel informatia nu ca pe o pedeapsa. Multumesc!

A iesit l-a pranz, calmat, am mancat impreuna, simteam ca-i pare rau de reactia avuta, dar nu stia cum sa zica. A plecat la loc dupa masa, in zona interzisa mie.

Mi-am vazut de treaba, am terminat dulapul de sub scara, am relacuit lemnaria de la baie si am finisat piatra de la intrarea in casa. Cam gata pentru 2 saptamani de izolare, maine trag o curatenie si de saptamana viitoare ori in curte ori in pod sau mai degraba cu bebic! Nicoleta abia asteapta sa mi-o paseze 🙂

dulapul cu pricina
cum sunt razele astea…n-am lucrat la ele dar n-am putut sa nu vi le arat
Mitza nu poate draga sa bea apa … decat curgatoare….

Motanul m-a insotit peste tot, lucru dovedit de urmele lasate pe lacul proaspat si nu intelegea in baie de ce nu vin sa-i dau drumul la apa, nu puteam sa sar peste podeaua lacuita….a stat acolo vreo 5 minute si apoi si-a reluat locul la geam.

Greva a continuat, cu pauza de pranz si cea de cina, cand am fost invitat sa joc o partida de Rummy, unde a castigat de doua ori la rand asa ca macar s-a culcat bucuros.

Pe maine. Bogdan. In padure.26.03.2020. #Totulvafibine

Distribuie: