Neata! Toate ca toate cu hartia igienica ma descurc, e paraiasul aproape daca raman fara, dar daca dispare cafeaua din magazine…trec pe ceai de roscove 🙂

Ieri ne-am jucat de-a texturile si de-a cameramanii. N-am selfie stick ca urasc nebunia creata de el dar am avut nevoie de unul si n-am avut asa ca am improvizat (5 minutes crafts), nu e profi dar n-am vrut sa pierd timp cu artisticareli . Un bat de bambus, un cap vechi de GoPro de prins pe bicla, o aschie de lemn si 4 soricei.

Am descarcat de pe net un software free de video editing, ma bate de mult la cap Lilu si acum am avut timp, evident, asa ca ne-am apucat de filmat prin jur. Pregatim un montaj dar nu e gata inca asa ca va arat doar cateva imagini, restul cand e gata.

Ne-a venit bicicleta lui Lilu din oras, a mea e aici dar trebui curatata, asa ca o sa plecam putin pe dealuri, mai tarziu, sa continuam filmarea.

Masa de pranz, sarmalute in foi de vita, din „rezerva de stat”. Seara sandvisuri calde si floricele.

N-am uitat de teme… eu am uitat, dar Lilu pare ca nu, merge singur in camera si-mi spune ca se apuca de teme ca sa putem face apoi, impreuna diverse. Nice!

Florentina, colega si prietena noastra de la Schubz ne-a trimis o aplicatie de recunoscut pasari, asa ca daca tot o sa mergem cu bicla o testam.

Filmul de seara…un episod dintr-un film SF dar in care actiunea se transforma brusc in musical. Va las sa ghiciti.

Pe maine. Bogdan. 19.03.2020. In padure. #Totulvafibine

Distribuie: