Ieri am fost la muzeu, la Smithsonian National History Museum … online evident. Ne-am plimbat prin expozitia permanenta, calitatea imaginilor e atat de buna incat am putut citi toate explicatiile si etichetele exponatelor. Lilu era tare incantat, aproape ca un joc, harta muzeului, butoane, indicatii de urmat, chestii de descoperit. Merita incercat.

Revenind la dimineata, ziceam si ieri, ce bine ca e soare afara si parca si cerul e mai albastru, am stat aproape toata ziua in curte cu treaba si nu am vazut decat 2 avioane pe cer…

Programul nostru a inceput sa se dezvolte, am reusit, prin negocieri evident, sa introduc si ora jumatate de lectii, ba mai mult, a aparut si vizita la muzeul online, o sa incercam si ceva concerte. Cautam, daca aveti sugestii le primim cu drag.

Eu am terminat de curatat gradina, e drept jumatate, dar jumatatea destinata legumelor, asa ca azi ma apuc de semanat si de pus rasaduri. Din pacate tocmai anul asta am ramas cu putine seminte din anii trecuti dar am gasit online de cumparat iar datorita prietenei noastre Ioana (de verde) o sa avem cateva in plus. Multumim Ioana!

Am primit culori si pensule, un ghiozdan cu caiete si carti, of…uitat in oras 🙂 pentru teme, dar mai intai ne-am pus pe facut curcubeul promis.

Ieri n-am gatit, nu degeaba gateste bunica pentru nepoti, in oras, odata cu pensulele a venit si pranzul :).

Trece timpul, mai repede decat imi imaginam, dar noroc ca avem cu ce sa-l umplem. Am vorbit cu Lilu si a promis ca de maine isi lanseaza canalul de youtube si revigoreaza contul de Insta.

Ziua s-a incheiat evident cu un film, tot din selectia oficiala a lui Lilu. E tare misto experienta sa vezi ce alegeri face cand ii dai mana libera. Pana acum e tare bine.

Interesant …cand eram cam de varsta lui am avut un catel, corcitura de caine lup, care din pacate a murit de parvoviroza si-l chema Max.

Noapte buna. Pe maine.

Bogdan 16.03.2020. In padure

Distribuie: