Spirit latin, tehnologie germana si am adaugat eu curaj romanesc sunt elementele care ne-au unit cu prietenii nostri de la MoldoTrans Iasi in aceasta calatorie. Daca primele doua caracteristici tin de masina, ultima … „curajul” a fost principalul pentru care cei de la Seat ne-au apreciat iar noi la randul nostru le multumim pentru curajul de a crede in noi, in ideea noastra si in valorile care le promovam. E greu, vorba unei reclame sa gasesti un mix de succes, dar dupa 27350km va spun sigur ca noi l-am gasit.

Am fost inainte de Craciun la intalnirea  de final de calatorie, care s-a lasat cu inspectie, cu revizie si evident depanat de povesti. Concluzia celor de la Iasi a fost ca masina, un veritabil cal de povara in aceasta calatorie, dupa aproape 28000 km pe drumuri de tara europene mai bune sau mai putin bune, cu rulota de 1000kg in spate, cu portbagaj suplimentar de 70kg, cu 5 persoane, portbagaj plin si 3 biciclete in spate a incheiat cu succes si minim de service aceasta calatorie, Lasand la o parte schimbul clasic de ulei si filtre a fost nevoie doar de schimbul unor bucse…eu unul sunt mandru de alegerea facuta acum 7 ani cand m-am indragostit si am cumparat aceasta masina. Stiu ca trendul actual este, din pacate, sa se stimuleze consumerismul dar  categoric nu o voi vinde, are atatea povesti de spus, ne-a scos din tot felul de situatii si a vazut atat de multe locuri incat in momentul in care nu va mai putea sa-si traga batranetile pe sosea, o urc pe un postament in postura de simbol al Vietii pe indelete.

S-a dovedit astfel ca intotdeauna alegerile facute din suflet sunt cele mai de succes.

Multumesc Ionut, Razvan, Adrian

La Multi Ani in noul an si indiferent ce alegeri aveti de facut, sa le faceti din suflet, astfel o sa fiti pe deplin multumiti de rezultate.

Bogdan.28.12.2013

Distribuie: