Ma chinui de cand ne-am intors sa povestesc despre purtatul bebelusului. Noi aveam o Manduca mostenita de la prietena mea Bogdana, care ne era buna si utila, dar  am zis ca in calatorie vrem sa ne laudam cu produse fabricate in Romania, produse care sa ne reprezinte. Si asa mi-a venit ideea sa o sun pe draga de Diana de la Poarta-ma si sa ii propun sa imi faca o Luna cu motive traditionale. Ea a raspuns foarte repede si cu entuziasm ideii si asa am primit prima Luna personalizata.

Happy in Praga

Ei bine, dupa aia Diana a facut o linie speciala care a avut un mare succes si sper sa aiba in continuare.

Luna noastra draga ne-a ajutat cu un bebe care inca nu mergea si nu prea voia in carucior, cu Tesa de vreo 2 ori cand era foarte obosita si cu alaptatul in orice situatie. Pentru mine a fost ca niste brate in plus, eu, care la Lilu am fost extrem de suparata pentru ca, din cauza coloanei mele tasate, nu il puteam plimba prea mult in brate. Cu Tesa deja situatia a fost alta, pentru ca aflasem de Diana si imi luasem un sling. Una peste alta, bebe a fost carat si 7 ore in Londra, cu pauze si schimbari intre mine si tati, si nu a avut nicio problema. In oraselele vechi din Franta, era singura care ne salva, pentru ca nu puteam merge pe scari si stradute mici cu un carucior. In fata sau in spate, alaptand, sau el dormind a fost un ajutor imens si inca este. Acum Diana a facut si varianta pentru copii mai mari, pe care abia asteptam sa o incercam!

Oricum daca vreti sa calatoriti cu bebelusi sau copii micuti, va recomand o Luna sau un mijloc de purtare ergonomic. Va salveaza din situatii care ar fi imposibile, altfel.

Si cum stiti deja ca nu sunt talentata la vorbe, voi lasa pozele sa va povesteasca cum a fost! Promit ca intr-o zi cu soare, cand Dragonul fioros va avea chef, voi reusi sa scriu la fiecare poza o explicatie, azi nu mi-a iesit. Enjoy!

 

Distribuie: