Va povesteam cu ceva vreme in urma ca ne-am gasit „vatra”, adica locul unde simtim ca Viata pe indelete va continua din plin, creativ, sanatos si in armonie cu natura. L-am cumparat, e al nostru!

 

Acum e momentul sa trecem, iar, la fapte, sa incepem sa construim, sa transformam ideile, visele in realitate. Vrem sa facem o tabara creativa, un loc in care fiecare poate experimenta zi de zi „Viata pe indelete”. Un loc in care sa traim linistit, sa mancam sanatos, sa invatam despre educatia copiilor nostri, despre valorile adevarate in viata, despre toleranta, despre prietenie, despre lume, despre cum sa ne imbogatim viata cunoscand oameni frumosi si povestile lor minunate. Tabara noastra va avea un loc de campat, cu rulota sau cortul, loc de joaca pentru copii gandit in armonie cu natura si relieful zonei, un spatiu pentru ateliere creative de tot soiul. Avem prieteni care dezvolta in Bucuresti si in tara proiecte de educatie prin arta pentru copii, vor veni si la noi sa facem lucruri minunate impreuna. Ne-am gandit chiar sa infiintam propriul centru de cercetasi. Da! Se poate! Trebuie sa fim minim 5 adulti si 10 copii. Cine se inscrie?

Vrem sa construim cat mai ecologic (vom construi o casa din baloti de paie), vrem sa reciclam cat mai mult si sa militam  pentru o viata sanatoasa….alaturi de animalele din ograda si legumele din propria gradina despre care vom invata impreuna de fiecare data cand ne veti vizita.

Gata cu introducerea …a venit momentul sa va anuntam ca am vrea sa ne intalnim cu voi, sa va povestim iar de calatorie (ca mai avem multe povesti nespuse) si sa vedem cum putem colabora cu fiecare dintre voi la punerea in practica a acestui nou proiect. Avem nevoie de ajutorul vostru si in schimb va putem oferi putin din Viata pe indelete.

Unde va avea loc  aceasta intalnire? La cele doua evenimente la care vom participa week-end-ul asta – „Femei pe Matasari” si cel viitor – „Street Delivery”.

Venim cu tot familionul, cu rulota si cat putem din atmosfera „Viata pe indelete” din calatorie :). Am pregatit multe hainute LiluTesa, va prezentam in premiera colectia „Mandra Chic pe indelete” o colectie de tricouri cu aplicatii de panze traditionale stranse de Nicoleta din toate tarile prin care am trecut, multumim Alinei Zara pentru colaborare, venim cu cateva piese de mobilier reciclat si cu toate gandurile bune.

Va asteptam cu drag!

Bogdan. Mogosoaia.04.06.2014

Distribuie: