De cand ne-am intors, toata lumea are o grija:” Cat ii mai dai sa suga san? „. Asa m-am plictisit de intrebarea asta, ca am inceput sa le spun ca astept pana pe la 16 ani ca apoi sa treaca la alti sani direct….Din aceasta cauza, ma bucur ca fetele de la Totul despre mame s-au gandit sa il aduca pe Jack Newman in Romania. Mi-ar placea si mai mult daca, pe langa viitoarele sau actualele mame, ar veni muuulti doctori. Daca mesajul ar pleca de la ei, mai multe femei ar realiza ca e normal sa alaptezi la 1 an si 10 luni, ca nu trebuie ceai in primele luni, ca cel mic nu se deshidrateaza, ca orice problema de sanatate nu se rezolva cu adaugarea laptelui praf, ca laptele la san nu se da ca cel praf, la 3 ore (ce m-a chinuit chestia asta la Lilu), ca laptele mamei este bun chiar daca bebe cere la 10 minute, ca daca bebe a luat foarte mult in greutate nu va fi obez de la lapte matern, ca…oh cat de multe am adunat la 3 copii! Cel mai mult mi-as dori sa creasca amaratul ala de procent de 15% copii alaptati exclusiv pana la 6 luni.

Asadar, daca aveti pediatri dragi, dar care inca dau astfel de sfaturi mamelor care alapteaza, faceti-le un cadou si rezervati-le un loc la conferintele tinute de Jack Newman „Alaptarea pe intelesul tuturor”. Avem mare nevoie ca ei sa transmita mesajul corect.

Detalii despre inscriere gasiti daca apasati pe fotografia din dreapta. Grabiti-va ca mai este putin si vine! Ne vedem acolo?

PS „Tzaua” striga dragonul cand ii trebuie san.

Distribuie: