Ninge de 48 de ore, nici asta iarna nu a nins atat, dar e bine, ca tine lumea in casa. Ne-am bagat si noi la treaba, avem destule de facut, multe si mici.

Lilu a inceput orele online, nice try, dar e loc mai bine, macar si-au facut un grup si socializeaza cu ai lui colegi si ceva profesori. O ascultam pe madam Turcan la radio cum zicea ea ca ingheata anul scolar, mai bine daca tot stau in casa expertii si specialistii ministerului cauta pe net o firma de soft si educatie online si pun bazele unei platforme de invatamant la distanta, ca sigur o sa mai avem nevoie in viitor, mai mult decat manuale.

Ce facem prin casa? Pictam peretii, finisam podeaua si completam dulapul de sub scara, lista e lunga.

Lilu a gatit si chiar a fost bun, are stofa de bucatar si a facut asta live pe grupul de whatsapp al gastii de prieteni din clasa, seamana cu tasu’…stie sa cucereasca fetele 🙂

Spre seara am avut un mic moment de duel, la propriu, daca nu mai iesim la tras cu arcul, macar sa facem putin antrenament cu sabiile confectionate zilele trecute.

Eu am iesit de vreo 5 ori sa curat panourile de zapada, sa avem curent, s-a terminat butelia, dar noroc cu rulotele, am montat una mica. Se termina cafeaua, dar mai sunt doar 4 zile, am inlocuit cafeaua de dupa pranz cu un ceai asa ca-mi ajunge.

Filmul de seara…tot cu catei…pare ca Lilu a facut o pasiune pentru genul asta de filme, dar a promis ca schimbam foaia. In rest, stam acasa si asteptam sa ne reunim cu toata gasca. Sa vina primavara, zic!

Bogdan. In padure. 23.03.2020. #Totulvafibine

Distribuie: