Filip este un baiat de 17 ani, al 3lea dintre cei 4 copii ai gazdelor noastre din Cehia. L-am cunoscut pe el si pe sora lui mai mica de 14 ani, Ema. De gazde v-a mai zis Bogdan cate ceva, dar eu vreau sa va vorbesc acum ca mama de 2 baieti.

Filip este ceea ce imi doresc eu sa devina baietii mei. Si ca sa ma intelegeti va spun doar cateva lucruri pe care le-am vazut cat am stat noi. Este inalt si are parul lung, o ajuta pe mama lui la bucatarie (el facea cumparaturi si spala vasele), canta la pian si acordeon, are rabdare cu cei mici (ai mei i-au facut cateva glumite), vorbeste foarte bine engleza si este politicos, are deja locul asigurat la universitate datorita talentului si muncii depuse, joaca tenis si de curand am aflat ca are si o prietena foarte frumoasa (cel putin asa sperau parintii ;)). Ah si e si modest! Eu il laudam ca e talentat si el imi spunea ca visul lui este sa cante pe strazi la Paris! Va asigur ca vom mai auzi de el!

Si pentru ca pe ultima suta de metri a reusit sa ne cante la acordeon, vrem sa vi-l aratam si voua. Ne pare rau de calitatea filmarii dar aparatul nostru era deja dupa cascadoria cu masina, iar laptop sa-l editam nu avem :)).

Ah si sa stiti ca noi ne-am angajat sa-i facem fan-club in Romania, asa ca asteptam inscrieri.

Nicoleta.

Distribuie: