La multi ani!

M-am tot gandit, atat atunci pe „buza”dintre ani cat si dupa, ce sa-mi propun anul asta.

A trecut aproape o luna, in care m-am tot invartit, mi-au trecut mii de ganduri si idei prin cap siiiii…. a venit!

Anul 2020 il dedic pregatirilor unei noi calatorii, acum cu familionul si mai mare, calatorie care sa inceapa in 2021 si tura asta neaparat trebuie pus pasul (roata) in afara Europei, Africa ne atrage cel mai mult, e colorata, calda, variata si plina de „prostioare”de cumparat, pe care evident n-o sa putem sa le cumparam, din motive de spatiu, dar macar ne incantam ochii.

Incep de azi, nu promit, dar sunt convins ca o sa fiu mai prompt decat atunci cand am promis, sa tin un jurnal , pentru inceput, al pregatirilor.

Ma bucur ca suntem membri SERVAS din 2012, lucru care ne deschide practic usile a peste 15.000 de oameni din toata lumea si ar fi pacat sa nu profitam de asta, de experientele alaturi de ei. Ne-am facut si mai multi prieteni prin alte doua organizatii de calatori si astfel oportunitatile sunt si mai mari. Eu zic ca merita.

Am invatat multe in 2013, stim ce am gresit, ce am facut bine, ce trebuie imbunatatit, ce trebuie schimbat, ce trebuie adaugat. Rezultatele au fost uimitoare, deschiderea copiilor, invatatul limbilor straine, joaca cu prichindei 16 nationalitati, principiile sanatoase de viata deprinse…am mai vorbit despre asta.

Incepem sa cautam masina, dotari, proiecte, eventuale joburi on-line, locuri de vizitat, activitati pentru copii, alternative educationale (ce facem cu scoala? – ar fi interesant, stiu cateva locuri, sa mergem la ore din clasele echivalente copiilor nostri in tari diferite, sa vedem cum e la ei), festivaluri, expozitii, muzee, tot ce merita sa nu fie ratat si trait din plin.

O chestie in plus….ma gandeam sa va implic si pe voi, cei care ne-ati urmarit in prima tura si cei care au venit dupa, mai mult, cu propuneri, sugestii, oportunitati de colaborare, discutii pe teme legate de calatoritul alaturi de copii …. hai cu idei, iar noi o sa fim aici ca sa le dezbatem, sa le traim impreuna, sa le impartasim apoi si altora, cum spuneam si in 2013, avem doar o viata, care trebuie traita frumos si din plin.

Gata, … start pregatirilor!.

Mi s-a pus sangele in miscare, un an mobilizator si fericit va doresc!

B

Rasnov 20.01.2020

Distribuie: