Porneam de acasa convins ca mai exista „bine” in lume, ca mai exista oameni de cuvant si ca prieteni adevarati mai exista, daca nu i-ai cunoscut pe toti pana acum, nu vor intarzia sa apara pe drum.

Am plecat cu multa energie pozitiva si ganduri bune, ne-am bazat pe cativa prieteni in demersul asta, am incercat sa ne gandim la cat mai multe situatii care ar putea aparea pe drum si sa ne luam astfel tot felul de masuri, sa gandim cu un pas inainte. Nu se poate asa ceva, asta e sigur si aici intervine instrumentul numit asigurare de calatorie.

Pentru inceput am scris principalelor firme de asigurare romanesti, care ne-au laudat si apreciat initiativa dar atat…. Am apelat astfel la un prieten, Mihai, broker de asigurari, dar in primul rand prieten sa ne ajuta in rezolvarea acestei situatii. Ne „consiliaza” de vreo 8 ani in tot ce am avut nevoie de asigurare.

Am aflat in primul rand ca nici o firma „romaneasca” ca nu mai stiu care si cui apartine, nu face asigurari mai lungi de 6 luni. Bine de stiut dar…aici intervine noutatea, Mihai cunoscand piata a aflat de proaspata intrare pe piata a unei firme americane, singura care face asigurari de sanatate pentru un an de zile. Minunat, altfel ar fi trebuit sa ne intoarcem cu tot familionul dupa 6 luni sa ne refacem polita.

Am scris, de fapt, a scris Mihai si lor, am primit acelasi raspuns, ba chiar putin mai extaziat, probabil datorat dorintei de a avea o imagine buna pe noua piata, dar atat… Ce facem acum?

Putini stiu, mai multi vor afla pe parcurs ca am plecat pe banii nostri in aceasta calatorie si in acest context orice cheltuiala, cat de mica (nu e cazul asigurarilor) se aduna, se aduna si se face mare intr-un final.

Dar…prietenia si-a spus si de data asta cuvantul, Mihai ne-a sponsorizat cu acest pachet de asigurari lucru pentru care-i multumim inca odata si motiv pentru care-l recomand cu mana pe inima pentru orice problema care tine de domeniul lui de activitate. Se pricepe, stiu asta si pot spune ca dorm mai linistit de vreo 8 ani datorita lui si inca un an acum.

A cautat, s-a implicat, a analizat variantele existente, n-a fost multumit, nu ni se potriveau, a cautat iar si pana l-a urma a gasit solutia „manusa” noua.

Multumesc Mihai Iorgoveanu  si sa ne revedem sanatosi la intoarcere sau, dupa cum am vorbit, la vara in vacanta voastra, pe undeva in drumul nostru.

Inchei cu citatul pe care-l au ei in deschiderea paginii de internet:

„Pluteste drept inainte si daca pamanatul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati osteneala.”

Regina Isabela catre Cristofor Columb

 

Distribuie: