Am intrat in noul an, cu soare …cu mult soare si energii pozitive. Am simtit din primele clipe ale noului an ca este un an bun, am simtit imediat dorul de duca, dorul de calatorie, nevoia de cunoastere si de libertate de miscare. Mi-am adus aminte de copilarie cand mergeam la urat… „semne bune anul are!” si brusc mi-a incoltit in suflet dorinta ca in acest an sa fiu din nou copil alaturi de ai mei copii.

Sa descoperim lumea, sa trezesc trairi si emotii adormite in mine, sa las frau liber imaginatiei, sa redevin un burete avid de informatii, sa fac lucruri de care-mi amintesc din copilarie dar pe care bariera statutului de parinte le cam impiedica sa reapara.

Vreau sa investesc in mine, in familie, in copii si in viitorul lor si cand vorbesc de investitie nu ma gandesc la bani ci la sentimente, emotii, experiente si trairi de neuitat. Vreau sa rup prejudecatile dupa care, involuntar, se ghideaza multi, vreau sa le pastrez cat mai intacta libertatea de exprimare, de miscare, de a alege in viata.

La multi ani, fiti mai copii si anul asta va fi unul mult mai bun 🙂

Bogdan

Distribuie: