Afara e frig, intunecat si ceata. Am un copil in brate, unul la subrat si din fericire celalalt deseneaza in alta camera. Nu pot sa ma feresc de gandul ca in calatorie era mai usor cu 3 copii decat acasa …ce sa fac…trebuie sa fie un echilibru, nu?

Incerc astfel cu mana ramasa libera si degetele inca vioaie sa „zburd” cu mouse-ul pe campiile hard-ului cu amintiri, ma „incalzezc” si ma opresc la albumul cu Biarritz, din Franta. O statiune de mai bine de 4 stele dar in care noi am oprit avizi de o balaceala in ocean si mai putin pentru statiunea in sine, plina de posesori de alt gen de „viata pe indelete”. Dupa cum ii suna si numele, statiunea avea iz de Saint Moritz, o cunoscuta statiune elvetiana pentru cei cu afaceri de succes in viata.

Am poposit cateva ore, timp suficient sa destabilizam „linistea” monotona a domnilor trecuti de a treia tinerete, dar cu par vopsit ca la prima si a doamnelor cu prosop de baie facut de o renumita firma de haine franceza. Oceanul si joaca a fost tot ce ne-a interesat, dupa cum urmeaza…

Bogdan.07.02.2014

Distribuie: