Dupa cum am promis cu putina vreme in urma, am revenit cu un nou material din categoria pregatirilor de drum. Am fost la Iasi, am povestit despre drum, despre prietenii de acolo, acum am sa va spun cateva chestii tehnice. Ce am schimbat si ce am reparat la masina.

Am inceput cu revizia clasica, dar cu mentiunea ca mi-au pus un ulei de ultima generatie, Castrol Professional Longlife 5W-30, care necesita schimbare la 2 ani sau 30,000km, lucru minunat pentru noi care vrem sa facem aproximativ 23,000km. Au urmat filtrele corespunzatoare, ulei, motorina, polen. O atentie deosebita au acordat puntii spate si amortizoarelor, urmeaza sa tragem dupa noi o rulota un an de zile, astfel incat am inlocuit amortizoarele cu unele noi noute. Am schimbat si un cablu de frana, cel de la roata din stanga, avariat si nefunctional, o bujie la pistonul 1, stergatoare noi noute am primit deasemenea ca sa nu stricam proaspat schimbatul parbriz (pe CASCO).

Bonus a fost kit-ul SEAT ce include o minitrusa medicala, un set complet de becuri, triunghiuri reflectorizante, veste reflectorizanta si un set complet de covorase auto. Recunosc ca cele vechi erau….praf.

N-am „scapat” nici de testarea electronica, am trecut cu bine si de ea, in concluzie, suntem pregatiti de drum! Va las sa urmariti si ceva imagini.

 

Bogdan

Distribuie: