A fost si ultima petrecere – bazar de dinaintea plecarii. Ma uit pe site-ul nostru, mai sunt 4 zile, 1 ora, 30 minute si 45 de secunde in momentul cand scriu aceste randuri. Putin a mai ramas … chiar suntem in linie dreapta.

Acum revenind la petrecerea de ieri, pot sa va marturisesc ca a fost energizanta pentru noi, ne-am bucurat sa vedem ca avem ceva prieteni care ne sustin si care au lasat programul de duminica deoparte ca sa ciocneasca un pahar cu noi, sa guste o briosa sau pur si simplu sa ne incante cu un gand frumos inaintea plecarii. Am filmat unele dintre aceste ganduri si o sa vi le arat cat de curand, sper inainte de a iesi din tara.

Ne-au tot intrebat cate-n luna si-n stele, in general despre statusul si tonusul nostru si al pregatirilor. Psihicul e ok 100%, rulota e 95% gata, masina 98 % iar copii 200%. Nu ne intrebati de parinti ca ne scade drastic media acestor procente.

Suntem la capitolul detalii, lista de medicamente copii/parinti, trusa de prim ajutor, trusa mea de scule si consumabile pentru rulota, atelierul ambulant al Nicoletei pentru accesorii, configurarea noului laptop Mac, oferit de un sponsor foarte drag noua, dar care a dorit sa ramana anonim, un playlist pentru drum, povesti, desene animate, negocierea cu cei mici pentru jucariile „acceptate” in rulota, ce spatiul alocam cartilor de colorat si celor 200 de creioane colorate, cerate, carioci…. N-am terminat, lista continua cu asigurarile medicale, cele pentru masina si rulota, schimbarea cauciucurilor, incarcarea buteliilor, incarcarea  pe magazinul on-line cu primele produse de aici, sedinta foto pentru ultimele creatii Lilutesa…si cum spuneam, mai avem 4 zile, 1 ora, 30 minute si 45 de secunde. Dar stiti ce e frumos, ca sunt convins, defapt SUNTEM convinsi ca le vom rezolva. Am uitat, mai avem si 3 copii pe langa noi :), e OK, suntem bine!

As fi vrut sa-i mentionez pe toti cei prezenti ieri dar si pe cei care nu au putut ajunge din motive obiective, dar nu o fac, ei stiu ca le multumim, ii simtim alaturi, stiu ca-i avem la suflet, nu o fac din obligatie ci din prietenie adevarata.

Mai avem putin pana la acel REFRESH SYSTEM de care avem atat nevoie si la care visam de atata timp. Multumim celor care au crezut in noi, in ideea noastra si in valorile pe care ea le promoveaza. Speram sa inspiram pe parcurs pe cati mai multi.

Viata pe indelete poate fi si a ta!

Bogdan

PS. Intre 23-24 suntem in zona Brasov – Tara Fagarasului unde ne oprim la alti prieteni de suflet iar apoi 25 – 26 intre Sibiu-Timisoara-Arad. Cine vrea sa se mai intalneasca cu noi sa ne dea un mesaj.

Va las cu opera unuia dintre bunici.

Distribuie: