La multi ani dragii nostri!

Bogdan spune ca pe anul asta sa mai scriu si eu (Nicoleta, adica mama lor!). Pornesc cu amuzament sa va scriu despre postarea cea mai vizualizata si cu cele mai multe reactii pe instagram si facebook. Am strans peste 700 de reactii pe contul personal si al paginii povestind despre bunica, o noua sarcina si minunile din viata noastra.

Postarea originala o gasiti aici (sper, pt ca incep sa ma simt depasita de tehnologie).

Va voi mai scrie pe parcurs cum reactioneaza lumea la ideea de 4 copii (bine ca avem experienta de la reactiile cu 3 copii). Cat de des suntem intrebati daca suntem sectanti, pocaiti sau doar DE CE. Tot ce va pot spune eu acum este doar ca suntem foarte bine, ca deocamdata totul decurge extrem de lin si voi incerca sa povestesc si de diversele provocari. Nu sunt putine, avand in vedere ca vrem sa mai si muncim, traim intr-o casa care mai are multe nevoi si suntem offgrid. Dar ne-am plictisi altfel!

Asadar stati aproape si noi vom incerca sa mai povestim aventuri poate nu tot timpul „pe indelete”.

Cu drag,

Nicoleta.

View this post on Instagram

Anul trecut exact in 25 decembrie aveam ultima discutie cu bunica mea. De fiecare data mergeam la ea de Craciun si Pasti. Venisem sa ne luam ramas bun si imi spune: "Sa mai faci o fata!" "Nu mai fac bunica! Poate o sa adoptam!" "Nu! Tu il faci pe al patrulea! Mai faci o fata!" "Mai adoptam o fetita!" ma sustine Tesa. Pe 8 martie bunica a plecat dintre noi si mama se gandea ca nu vom mai avea vreodata motive sa sarbatorim acea perioada. In vara am realizat ca e ceva suspect si ca e posibil ca universul sa fi facut o gluma cu noi. Am zis lui Bogdan ce-ar fi daca. Bogdan s-a bucurat pentru ca pe noi un nou copil ne echilibreaza. Am intrat pe primul site de calculat data preconizata a nasterii si a iesit 8 martie. Atunci a fost momentul in care stiam ca fetita preconizata de bunica e pe drum. Deci pana in martie ne vom "echilibra" familia cu un inger trimis de bunica. Si pentru ca tot intreba lumea de poze cu mine, am zis ca asta e un moment bun sa va arat cat de mare sunt! Craciun fericit si plin de miracole!

A post shared by Viata pe indelete (@viatapeindelete) on

Distribuie: