Am revenit, dupa cum stiti, acasa. Mai devreme decat ne-am propus, dar totusi cu tolba plina de povesti, cu idei noi, cu modul de a privi tot ce ne inconjoara, diferit, cu liniste in suflet, mai echilibrati si hotarati ca experientele si invataturile de pe drum sa nu ramana la nivel de „arhiva” ci sa le integram si sa le transpunem in viata noastra de acum incolo.

Am depasit ceva bariere in calatoria noastra, principala a fost ca …am plecat,  apoi toate au venit de la sine, cursiv, frumos si natural, pastrand un echilibru pe care multi l-au uitat. Viata a luat un curs normal, ne-am lasat in voia simturilor, incercand doar sa canalizam energiile spre activitati, trairi si experiente pozitive. A functionat, dupa cum ati vazut si functioneaza in continuare, de aceea nu ne oprim aici … sa spunem ca facem o pauza, ca vrem sa punem in practica invataturile culese, ca vrem sa impartasim experientele traite, ca vrem sa facem cunoscute povestile aflate, apoi, cand momentul v-a veni din nou, pornim iar la drum, tot singuri sau poate de data asta cu mai multi, cine stie…cu prieteni ai  Vietii pe indelete.

Ne punem pe treaba deocamdata, o treaba minunata, creativa pornind de la conceptul deja testat al Vietii pe indelete, viata sanatoasa si echilibrata alaturi de familie si prieteni, ne gandim …de ce nu, la o comunitate Viata pe indelete.

Pana atunci, reluam de maine postarile restante, albume, povesti si filme astfel incat sa nu va fie prea mare mirarea cand or sa inceapa sa apara postari cu Austria sau Germania, tarile in care laptopul disparut in momentul de fata, dadea primele semne ca nu ne era sortit in aceasta calatorie.

Bogdan.26.11.2013

Distribuie: