In totdeauna am fost fascinat de ideea de talcioc, de gandul ca as putea descoperi lucruri interesante, lucruri cu poveste, lucruri neasteptate. Mergeam cand eram mic in fiecare duminica la talciocul din orasul natal in cautare de chilipiruri sau “lucruri de la rusi sau RDG” , iar acum aceasta cautare s-a transformat in defect profesional.

Dar nu despre asta vreau sa va povestesc ci despre faptul ca ne-am uitat in jurul nostru, prin casa si am realizat ca am strans muuulte lucruri frumoase de care nu mai apucam sa ne bucuram. Si am vorbit cu prietenii de la Talcioc urban si am zis sa punem de un Talcioc urban pe indelete. Veti gasi de la jucarii, haine noi sau foarte putin purtate (si de adulti si de copii), hainute LiluTesa, articole de bucatarie, posete, incaltari, electrocasnice, electronice, arta decorativa, postere de arta inramate sau nu, tablouri originale diferite marimi si pentru diferite buzunare. Vestea buna este ca vor gasi si barbatii lucruri de cumparat, lucru rar intalnit la evenimentele de acest gen.

Deci daca vreti sa ne cunoasteti, sa ne sprijiniti sau pur si simplu sunteti in cautare de chilipiruri va asteptam cu o limonada si briose pe 9-10 februarie in str Naum Ramniceanu nr 5, in fiecare zi de la 13 la 19!

Bogdan

 

Distribuie: