Continuare

De continuat… continuam incercand sa aducem cat mai mult „pe indelete” in viata noastra, incercand sa realizam ceea ce ne-a facut acum 5 ani sa pornim la drum, faptul ca viata e una singura si trebuie apreciata si traita frumos si din plin.

Ne-am mutat la Rasnov, intr-un loc frumos, in mijlocul naturii, cu pasari cantand in fiecare dimineata, cu talangi de vaci trezindu-ne inainte ca soarele sa ne intre pe geam, cu susurul paraiasului neobosit zi si noapte, cu cer de un milion de stele, aer curat si mancare sanatoasa. Am descoperit oameni frumosi, prieteni de nadejde, educatori dedicati pentru copii, oficialitati deschise la proiecte culturale, dar si greutatile vietii lipsite de confortul urban unde toate sunt „la colt” sau la un buton distanta.

Una peste alta, nu ne pare rau pentru alegerea facuta, ne-am mutat in casa noua, experimentam, invatam, ne adaptam si pregatim pentru prima iarna in ea.

La focul semineului si in fata laptopului facem planuri si punem, clasic, pe hartie, ideile pentru tabara de vara pe care vrem s-o organizam, incepand cu anul viitor pe terenul nostru. Tabara cu activitati educative despre natura, reconstituire istorica, lectii de bucatarit, reciclare creativa, gradinarit si constructii ecologice. O tabara deja internationala, daca tinem cont de numarul de voluntari straini veniti in ultimii 2 ani.

Declaram astfel deschise inscrierile pentru noul proiect Viata pe indelete, Tabara de viata 2019!