Magazin

magazin in lucru

5 Comments

 • Dana spune:

  Va rog, daca se poate, sa imi aduceti o piatra din fiecare tara prin care treceti:)
  Ati putea face…pietrar de calatorie, poate nu sunt singura care colectioneaza,,,bolovani din locuri in care nu a ajuns (inca)….Si ati putea posta produsul asta in magazin :)Un cumparator sigur aveti!

 • Christine Lescu spune:

  Buna ziua!
  Ma numesc Christine Lescu si lucrez la Radio Romania International. Ma intereseaza foarte mult aventura voastra si as vrea sa facem un interviu telefonic de maximum 15 minute, in care sa-mi povestiti despre calatorie si despre intentiile voastre. Fiind putin presata de timp, as dori sa facem inregistrarea cel mai tarziu vineri dimineata. Pentru asta, imi trebuie un numar de telefon unde sa va pot suna si bineintele, sa fiti intr-o zona cu semnal. Astept un raspuns. Numarul meu de telefon este 0743.123.760. Va multumesc si calatorie placuta in continuare.

 • Mirela Ghergan spune:

  M-ar interesa un album foto cu Legoland- Germania. Fiica mea e interesata sa viziteze si as vrea sa-i fac o surpriza de ziua ei. Toate cele bune!

 • Stancu spune:

  Buna ziua,

  Foarte interesant articolul dumneavoastra despre reamenajarea rulotei.
  Va rog frumos daca va mai amintiti marca vopselei pe care a-ti folosito pentru mobilier.
  Cu respect

  • bogdan spune:

   Buna ziua, nu mai stiu exact. Am cumparat din Hornbach si era o vopsea lavabila cauciucata. Trebuie sa smirgheluiti putin mobilierul inainte de vopsire pentru o mai buna aderenta.

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website

end soft design
Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in